ANKARAGÜCÜ EMİN ADIMLARLA

Ankaragücü, üstün bir oyun sonucunda evinde misafir ettiği Eyüpspor’u 2-0 yenmeyi başardı.
Geçen sezon protokol tribününde çıkan olaylar nedeniyle verilen 5 maçlık cezanın son seyircisiz karşılaşmasında başkent temsilcisi Ankaragücü, rakibi karşısında tüm hatlarıyla baskılı bir oyun sergiledi.
Sarı lacivertliler, seyircisinden yoksun bir şekilde ligin 9 haftalık bölümünü geride bırakırken, şu aşamada Gümüşhanespor ile 21’er puanla başabaş sürdürdüğü zirve yarışında, bu bölümde çok kayıp yaşamadan amacına ulaşmış görünüyor.
Umarız bundan sonra bir daha protokol tribünündekiler de, taraftarlar da daha sorumlu ve dikkatli davranır ve ceza alacak bir davranış içine girmezler.
Ankaragücü de, 1. Lig yolunda büyük taraftarının güçlü desteği ile emin adımlarla ilerler.
Eyüpspor karşısında Ankaragücü bu ligin gerektiği bir biçimde oynadı. Zaman zaman sert mücadele yerindeydi. Rakibine neredeyse pozisyon dahi vermedi. Zaten bu maçtaki istek ve mücadelesini diğer maçlara taşımayı başardığında sarı lacivertlilerin hep zirve yarışında olacağını ve mutlu sona ulaşacağını söylemek için kahin olmaya gerek yok.

Ankaragücü 28. dakikada Muharrem ve uzatma dakikaları oynanırken Erhan’ın frikikten attığı mükemmel golle karşılaşmayı 2-0 kazanırken, başkent temsilcisinin ağlarla buluşan iki topu da hakem Yiğit Arslan tarafından geçerli sayılmadı.

Yorumlar